Állandó  naponta történő kábel lopások,nehezítik meg országunk életét néha veszélyeztetve annak működését.Vonatok állnak le
kerületek maradnak áram nélkül,érdeklődve várom holnap mi fog történni. Türelem elfogyott,.két hetet ígértek a rend helyre állítására és a zavartalan élet nyugodt biztosítását  helyezték kilátásba.A szó elszáll a tény megmarad,koncentrált erőket vetnek be látom ruházati ellenőrzésekre,rend fegyelem van sapka nincs mellény alapon.Talán át kellene gondolni a döntések súlyát és értelmét.azokat nem politikai síkra terelni,maradék rend fenntartói állományt hasznosabb célokra felhasználni. 1956- ra megemlékezőket temetőben inzultálni  kegyeletsértő még törvény adta lehetőségekkel is..Van törvény.csak büntetés nincs.Végre (véletlenül) el kellene fogni valakit és a törvény 15 év adta maximumot kiszabni rá, Nem felfüggeszteni nem harmadolni,végig leülni hátha ez elrettentő lesz.Mert  másra  már nem is merek gondolni,hogy vajon kinek-kiknek  áll érdekében,hogy a színesfém lopás továbbra is zavartalan legyen.Még szerencse hogy a szavazófülkéket nem színesfémből építették,mert most elmaradhatott volna a fülkés forradalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr822402382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása