semmi bajom ha valakinek nagy a szociális érzékenysége de kérdem eddig mért nem jött elő.Szemük se rebbent az ellenzéknek mikor a mi kutyánk kölke panellakásból álomotthont talált egy villába. Mondanom se kell bagóért miden értéken alul hozzá jutva hatmilliárd vagyont halmozott fel rövid idő alatt. Lehet felelőtlenül fasiztászni kérdem hiteles e annak a szájából aki benne lakik egy kitoloncolt zsidó ember tulajdonába. 2006. modern kori történelmünk legsötétebb időszakát még nem kérték számon rajta és társain. Valaki át gondolta már hogy jutottunk el idáig, közben eladták országunk javát. Stratégiai tulajdonunk mind külföldi kezekbe vándorolt.Gazdaságunk leépítve,versenyen képes iparágak lezüllesztve.Profitot csak idegen tőke termel, pénzmozgás csak kifele érdekelt. Az országot is elérte a 2008-ban kirobbant gazdasági világválság. Magyarország az államcsődöt csak az IMF és az Európai Unió gyors és hathatós segítségével tudta elkerülni. A második Orbán-kormány az IMF segítsége helyett áttért az ország adósságának belső finanszírozására.
Egyszerű józan számítás húszmilliárd negatívból, most 25 ezer milliárd forint negatívum. Közben elment egy ország.Bele se merek gondolni a migráns válság kezelését hogy oldotta volna meg a másik oldal. Szerintem lépni se tudnánk az utcán. Van nekünk problémánk több évszázados,kisebbségi népcsoport integrálódásával,bajt bajjal ne tetézzük. Lehet országunk érdekében,segítőkész javaslatot akár névtelenül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr4014312721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása