Egyszerű gondolat

2019.03.04. 21:28

 

Nem vagyunk egyformák neveltetésünk és felfogásunk során.

Alcatraz a világ egyik legkeményebb és legbiztonságosabb börtöne volt .A “börtönök börtöneként” is ismert fegyházban összesen 1576 elvetemült gengsztert töltötte büntetését s egyikük sem egyszerű bolti lopásért került ide.szabadulásukért akár apjukat is megölték volna. Pár társuk egy évig tervezte a szökést, mondhatnánk nyílt titok volt de mégse került ki közülük a bizalmas információ.Könnyű volt a csábítás egyéni érdek és haszonszerzés sorsuk jobbra fordulás táplálta illúzió reményében .
Egy biztos a sziklában a becsület többet ért holmi életnél, az árulás ismeretlen fogalom volt a fent nevezett objektumban. Jellem és gerinctelenek lovagjai saját tányérjukat piszkítják eladott országuk összes becstelenségével. 30 ezüst pénz égeti lelküket életük során várva méltó "jutalmukat".Elárulták hazát, népet, szemrebbenés nélkül gátlástalanul. Alcatraz lakói nem tudtak a A nacionalizmus és globalizmus kibékíthetetlen ellentétéről.globalizmus (francia), Egyetemesülés, egyetemesítés, világegyesítés, világegységesítés, világgyarmatosítás. Hagyományos népi, nemzeti különbségek megszűnése.Globalizáció alatt a nyugati civilizáció kezdeményezésére történő világszintű egységesedési, univerzálódási folyamatokat és azok következményeit értjük .
Az úgy nevezett bűnözők a mai követőikhez képest ártatlan angyalok voltak.Sajátságos törvényeikhez ragaszkodtak,megélhetési nehézségük ellenére. Lelkük rajta odafent majd megítélkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr5414668567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása