Mondá valamikor...

2017.08.14. 19:22


Anno pár éve nyílt beszélgetés közben tisztáztam bizonyos dolgokat V.Gáborral.Emlékeztettem a Gárda hátán vonult be a parlamentbe, mégis méltánytalanul cserben hagyta őket. A K.R.kapitány kapitány eltávolítása megrendezett színjáték volt. Mondaná nagyapám ezért nem osztanak sportszerűségi díjat. Már akkor figyelmeztettem elveszti szavazó bázisát, ha megélhetési politikusként kezd viselkedni.Feltűnt a megfelelési kényszerben, nem vette észre hogy a nemzetérzelműek csalódottan kihátrálnak mellőle. Elv és gerinc nem kötelező egy politikusnak de azért a látszatra adni kellene.Az idő engem igazolt. Sajnálom a sok megtévesztett embert  hitüket lopták el, el játszva utolsó esélyüket .

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr1212748706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2017.08.14. 22:15:03

nem vagyok benne biztos, hogy sokkal túllépik a bejutási küszöböt.

a fidesz lépése volt a helyes, amivel benyomta a szélsőjobboldali és fajvédő elveket a saját kormányzásába.

ekkor a jobbiknak négy esélye volt:

1. maradni ott, ahol vannak, döngetni a sokszor már eleve nyitott kapukat, kockáztatva azt, hogy a fidesz néhány százaléknyi szavazót elvisz.

2. az üres hőbörgés mellé benyomni nagyon kemény nacionalista szakpolitikát (magyar autópályára magyar autót, magyar számítógépre magyar szoftvert, magyar áramhálózatra magyar atomerőművet, vagy akármi), feltárva a fideszes korrupciót, ráirányítva a figyelmet a fidesz alkalmatlanságára

3. még szélebbre tolódni, ami már kontraproduktív lett volna, ami tevékenység onnantól már igencsak önmaga paródiájává vált volna

4. átvenni a fidesz régi helyét, és jobbközép pártként folytatni.

na a jobbik a 4.-et választotta, és ez volt igazából a legroszabb, legesetlenebb lépés, ami egyrészt a párt szétforgácsolódását, másrészt a szavazók elfordulását hozta. egy ilyen politikai fordulatot a szimpatizánsok egésze egyszerű árulásként értelmezett, hisz másképp értelmezni nem is lehetett volna azt, hogy a jobbik hirtelen kibékült az államadóssággal, az európai unióval, az idegenek bevándorlásával.

szerintem a jobbik ezzel elkezdte belövöldözgetni a gólokat a saját kapujába, és mostmár lejárt az a momentum, hogy visszatáncolhattak volna, jó kommunikációval visszavonhatták volna az elmúlt 2-3 év elmebetegségét.

szóval ez a vonat elment, szevasz jobbik
süti beállítások módosítása