Mondaná nagyapám: nézem a volt nevezzük hitelesnek mondott emberkéket hogy váltak-válnak,"A független bozótharcosból" , megélhetési politikussá. Számomra csak az a meglepő, hogy ez(ek) még egyáltalán ki mer(nek) bármit is jelenteni pénzt szimatolva új párt felé fordulva ha nem elég a pénz eloldalognak balra vagy jobbra ,. Elvek és gerincek nem számítanak döbbenetes hogy egyszerű néptömegek egész életüket munkával törődve -lekötve közelébe se jutnak ahhoz a pénz mennyiséghez, amit egyes elemek pár év alatt kiügyeskednek maguknak. Hivatkoznak érdekképviseletre, emberi szimpátiára  hagyatkozva..Ők a megmondó kétkezi mentes ügyeletes percemberkék. Az idő múlásával sodródnak előre hátra soha hasznosat nem alkotva mások hátán élősködve. Átlátszó lelküknél csak az adóbevallásuk "átláthatóbb". A lakájmédia konkrétan be sem számol a balhés ügyekről, legalapvetőbb normákat felrúgva a tisztesség látszatát mutatva, abszurd és hazugnak mondva másokat. Milyen a magyar? Egoista, önimádó, másokat gátlástalanul önös érdekből eltipró, hazug, tolvaj, irigy, rossz szándékú, kárörvendő, és sorolhatnám napestig ezeket a "jó"tulajdonságokat amivel jellemzik a magyarokat. Tisztelet annak a húsz százaléknak, aki megpróbál becsületesen élni. Az a rossz hírem van számukra, hogy egyre fogyatkoznak. Egyre többen állnak át a másik oldalra, mert nem kifizetődő ma Magyarországon becsületesnek lenni.
 
A mai világban melyiknek nagyobb erény lenni:becsületesnek, vagy csalónak.Jézus pedig még nehéz helyzetekben is tisztességes maradt (1Mózes 43:12; Bírák 11:30–40; János 18:3–11). .... A BECSÜLETESSÉG MINDIG KIFIZETŐDŐ.A korrupció jelen van mind az országban, mind a világban, mind pedig a politikai életben. A megvesztegetés mellett éppúgy korrupciónak minősül, az állam vagyonával és a köz-
pénzekkel való visszaéléseket, valamint, ha egyes személyeket vagy cégeket egyéni érdekek vagy pusztán politikai okok alapján választanak ki feladatok elvégzésére vagy sorolnak előrébb másokhoz képes.A bűnösség már a hétköznapi élet velejárója) .Azoknak az embereknek, akik készek hazudni, csalni, törvényt szegni és korruptnak lenni, több esélyük van boldogulni az életben, mint azoknak, akik ilyesmire nem hajlandók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr7214018116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.06.02. 08:32:25

Bullshit. Azt hittem valami viszonylag értelmes poszt lesz, ha kirakták az ajánlóba... :(
süti beállítások módosítása