A Magyar Gárda bűnei

2009.08.30. 21:02

Minden O.-kán kezdődött, a helyi lakosság a M.G.-tól való félelmében agyonvert egy tanár embert családtagjai szeme láttára, okulásul ha valaki nem csinál rendet, majd jön a M.G. és meglátják mi lesz. Futótűzként terjedt a hír, önbíráskodni kell, mert ha nem jön a M.G.
Önként felvállaltak minden bűnt, rosszat s ha kellett a börtönbe is bevonultak, védve az ország lakosságát a M.G.-tól. Rájöttek csak összefogva lehet védekezni, ezért világraszóló gyűlést szerveztek ellenük. Közben helyi megemlékezéseket tartottak, színezve verekedéssel és emléktárgyak gyűjtésével. Versenyeket rendeztek, legrövidebb idő alatt, autók és minden kultúrtárgy szétverésére. Környezetvédelmi okokból kábel kereső egységek szerveződtek, jutalmul elsőként futhatott el a győztes az őt üldöző valakik elől. A verseny szelleme annyira eluralkodott rajtuk, hogy másra már nem is maradt idejük sivár életükbe, hát így jártak ők a rendszeretők.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr691349316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása