Hanem mért nem

2012.06.29. 00:35



"Amikor négymillió ember, azaz ötből két magyar a létminimum alatt él a KSH hétfőn közzétett számai szerint, amikor az átlagos keresetűek és minimálbéresek havi jövedelme több ezer forinttal csökkent a Fidesz adórendszere miatt, akkor különösen felháborító, ha egy közpénzből élő, Fideszhez közeli értelmiségi arról beszél, hogy nagy igényű, ellustult és elkényelmesedett a magyar munkavállaló."

Eltelt két év és a lufi kipukkadni látszik. Átlag ember a megélhetéséért küzd naponta.a sárga csekkek tengerében úszva. 20 év elveszített lehetőségeivel szemei előtt.s kérdem önmagamtól mivel lett jobb életem. Semmi se változott maximumra turbózva a maradék közvagyon újra osztásával a tortát újraszelik . Kíméletlenül leszámolva az ellentmondókkal hosszú időre túlélésre berendezkedve a kétharmados törvény adottságait kihasználva. Az erő látszik csak bizonyos döntésekben és nem a józan ész. A pórázt rövidebbre fogva jutalomfalatok osztogatva érdekes sose annak aki megérdemelné. Súlyos helyzetünkben galád felelőtlenség a kitaposott úton való haladásnak. Ez nem a mi érdekeinknek sőt határozottan másoknak kedveznek. Mondaná nagyapám ez a világ (T) rendje de én ehhez nem statisztálok. Remélem a jövő nem engem igazol ha lesz időm kivárom.Mondták az én életemben még nem lesznek látványos változások. Csendes elmúlásban és agonizálunk.cselekmény hiányában kivárásra játszani több mint balgaság.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr394613714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása