Tiszta vizet a pohárba

2018.10.23. 18:04

 

Gyurcsány Ferenc arra figyelmeztet: „ne adja az Úristen, hogy erőszakkal lehessen megbuktatni a rendszert, mert a vér az nem tud hősies lenni. Az ugyanis dráma, és halál" - fogalmazott. Nincsen más tehát szerinte, mint szerveződni.
a hitében, hogy a történelem jó oldalán áll. Gyurcsány arról is beszélt: boldog, amikor ellenállást lát a társadalom egy-egy szegletében. Kiemelte:igazságra van szükség a megtörtek millióinak, és ezt az igazságot ők fogják elhozni, végső soron pedig Magyarország fog győzni.

Álmomba se hitem volna 2006. után Fleto arcpirító kijelentéseire fogok reagálni.1956 hősei meggyalázásának méltatlan elkövetője, tanít minket demokráciára. Vízágyú, gumibot, könnygáz sortűz, sajátságos eszközei eszmei felfogásának.
Neve fémjelzi az ország pusztulását .Mindent megtett ami után meg se szabadna szólalnia. Ő osztja az észt, a parlamentbe.Valamit csak tudhat amiért nem hallgattatják el országunk ellenségét. Morálisan ennél nincs lejjebb mondaná nagyapám.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr9014318269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása