Terror veszély

2011.07.27. 10:16



"Önmagában a terrorcselekménnyel való fenyegetés is egy súlyosnak minősülő bűncselekmény" - mindenki pontosan tudja, hogy egy olyan gumijogszabályról beszélünk, ami alapján bármit lehet terrorcselekménynek nevezni.."
Érdekes világban élünk,bármit bármikor? Országokat le lehet rohanni csak rá kell fogni valamit. Megszerezhetik olaját, országát és törvényesítve van a rablás.Körítés, színjáték csak a fantázia dolga, nevezzük iszlámnak, vagy nekünk nem tetsző radikalizmusnak. Rend ürügyén meglehet törni a maradék emberi ellenállás szikráját is. Lehet rasszista mázba mártani, kisebbségnek vélt vagy valós sérelmei mögé bújni, az eredmény mindig meglepő, egyértelmű. Ki jár jól ha mögé nézünk, egyértelmű, a tőke és a hozzá szorosan álló személyek. A cél szentesíti az eszközt, és nem nézi hogy erkölcsös-e csak megfeleljen elvárásoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr783103584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása