Orwelli jóslások

2011.06.30. 22:46

"Van alternatívája az ország szétlopásának, lehetséges a változás, visszavehetjük a hazánkat." "Meg fogjuk valósítani azt a radikális változást, amire minden ember vágyik!" "
Várom Vona Gábor ígéretének betartását,

Összeesküvés elmélet megannyi fogalom kavarog fejemben.Görög példa lebeg előttem ki mernek állni és harcolni jogaikért helyzetük kilátástalan de nem reménytelen. Az UNIÓ le fogja nyelni az adósságukat különben láncreakciót váltanak ki.és szét esik ez az össze eszkábált birodalom.A megoldás kulcsa itt van a kezünkben csak élni kellene vele. Félő mások fogják kamatoztatni helyzeti előnyeiket mi csak bólogatunk hozzá.Tudatos lezüllesztés áldozatai vagyunk úgy érzem bár nem értem van vizünk ,termőföldünk kiváló helyen vagyunk földrajzilag és politikailag.Lehetnénk Európa logisztikai központja, geotermikus energiánkkal elláthatnánk a kontinenst élelemmel. Konténeres bázisközpont és védelem lennénk számukra, munka lehetőségek nyílnának meg előttünk, ötlet van csak lépni és megvalósítani kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr703028668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása