Demokrácia

2019.05.27. 15:52

 

Állandó visszatérő téma a liberális sajtóban nálunk nincs demokrácia . Szegény hazai ellenzéknek ellenszélben kell evezni a politikai vizekben,mondaná nagyapám.Lassan elkopnak a múlt árnyai majd időnként feltűnnek (apró) kavarással..
Nézem gyerekes megoldásokkal tűzdelt félművelt performansokat , és mosolygok.Ezek vinnék előre a jövőt stromanok és mozgatott marionett bábuk hada megannyi gondolat nélküliséggel.Érdekes gondolat ,? Petőfi a Pilvax közben kijelentette volna feküdjünk le ez hatásos lenne.Talán nem nem is lett volna 1848.. Őseink tisztelettel és értelemmel küzdöttek hazánkért.gondolataikat nem másoktól kapták.Óvodás megmozdulások és nagy arcok teljesítmény nélküli percemberkék lubickolnak jó pénzért megélhetési politikusként ,a társadalom pénzéből.Próbálom behelyettesíteni bármely államfőt nemzeti ünnepen beszéd előtt mögötte ugráló bohóccal a parlamentben.Eleve nem oda illő ruhában élete kockáztatásával tehetné meg ezt ,vagy simán eltávolítanák .Külön megemlíteném a gátlástalan média és sajtó hazug besározó álhíreit minden következmény nélküliségével.Az már hab a tortán hogy 1956. elkövetői ötven évre rá Nemzeti ünnepen véresre verték a népet, közben a világsajtó hallgatott. Mindezek után még helyzetbe kerülnek minden büntetés nélkül szabadság bajnokaiként hirdetve önmagukat. Mázas, liberális hatalomra törő célokkal. Kettős mérce és szemellenző totális diktatúrában kérdezem megtörténhetne e ? Kettős mérce és szemellenző használata Kötelező? Jelzőket nem használnék csak megélem,csendesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr3814864484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása