Esti gondolatok

2012.05.09. 23:51


Belvárosi iskola Bv.sek őrzik napok óta,kiderült az érettségit biztosítják,Ember hiányos fegyintézetektől csoportosítanak az utcára ,miért? Több ezer rendőr ígéret ellenére nem jelent meg de a rend se. Előre vetített bizalmatlanság netán bűnözőknek nézve a nebulókat kissé bizarr helyzet.Bár volt rá példa mikor az ország vállalkozótól viszatartották az év végi pénzüket úgy is lopnak jeligével. Rend és fegyelem két hét türelmi idővel, mintha már rég letelt volna már.
Ha maga Pintér nem tartja be a szabályokat, majd realizálja azokat, akkor mit gondoljunk azokról, amiket ő alkotott? A mozgássérült parkoló azért van, mert a mozgáskorlátozottak sokkal nehezebben tudnak közlekedni, nekik nem mindegy 10 méterre, vagy 100 méterre tudnak-e parkolni.
Az pedig külön pikantériája a dolognak, hogy mindeközben a kormány harcot hirdet a hamis mozgássérült igazolványok ellen, és több tízezer beteg embert hív be felülvizsgálatra hogy vajon tényleg rokkantak-e. Hétvégén meglátom menyi kipihent redfentartó jelenik meg a varázskalapból a kiemelt biztosításon.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr394499424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása