Jövőkép

2012.01.24. 13:17

Vízválasztó lesz ez az év . nem lesz könnyű. Nagyon féltem az érintetteket, 1 millió 200 ezer ember felett lebeg Damoklész kardja,ők a létminimum alatt élnek.Egyszerű számítás 8 milkára nyertek rajtuk 4-5 milkát és nem elég most a"megoldással" még 6-8 milkát még kisajtolnak belőlük. Kilátástalan helyzetbe hozva, családok élete kerül veszélybe.Üresen hagyott ingatlanokat új tulajdonosoknak kínálják majd.Valószínű a bankok látnak benne fantáziát különben nem tennék.biztos tudják lesz a vásárlói kör másképpen nem kockáztatnának.Emberi méltósághoz jár a lakhatási jog ,de mi lesz az utcára kerülő emberekkel ? Párlakásos minta lakó park nem oldja meg ezrek elveszített egzisztenciáját. Fegyver lett a nyilvánosság, amit persze óvatosan használok, mert nem elmélyíteni szeretném a konfliktusokat, hanem megoldani, előre vinni a dolgokat. Ehhez pedig szükség van a hibák feltárására is. Nem bűnbakokat akarok csinálni, hanem jobbá tenni folyamatokat, javítani lehetőségeket, emberibbé tenni a hivatali szemléletet.Égiekben bízhatunk semmi másban,és remélem nem torkollik tragédiába népünk konfliktusa. Lásd: A konfliktus „(összevet, (fegyveresen) összecsap, megütközik, perlekedik”) egyének vagy társadalmi csoportok közötti olyan ütközés, amely mögött igények, szándékok, vágyak, törekvések, érdekek, szükségletek, nézetek, vélemények, értékek szembenállása húzódik meg . Harcra, összeütközésre akkor kerül sor, amikor a felek viselkedése akadályozza egyikük vagy másikuk igényeinek érvényesítését, vagy értékrendjük különböző.

--------------------------------------------------------------------

A PSZÁF adatai szerint tavaly október végén már 144.382 lakossági jelzáloghitelesnek volt összesen 983,2 milliárd forintnyi 90 napon túl késedelmes hiteltartozása

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr53743837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása