Október 23-án .

2011.10.15. 17:28


Nesze neked fogd meg jól, hogyan fogjuk,méltó módon meg ünnepelni a hősök napját.Félretéve egyéni és politikai érdekeket felülemelkedve kicsinyes langyos pocsolyákon.Nem azért adták életüket hullatták vérüket,hogy utódjaik sárban dagonyázva tapossák emléküket. Ne forogjanak sírjukban,örökre ha már összekötve fordítva temették el őket.Virág és dicsőség jusson elődeinknek.róluk szóljon a történet ne ellenük,Elvi akadálya nincs a beteljesedésnek csak hozzá állás függvénye valóra váltani.Erőt merítsünk példa mutatásukból.megőrizve forradalom tisztaságát,vigyük tovább a zászlót .Ezt kívánom mai követőknek ,ha meg kell tenni, hát állva tegyük meg egyenes derékkal.


"Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap az Európai Tanács elnöke által összehívott brüsszeli csúcstalálkozón vesz részt, ezért az az október 23-ai megemlékezés, amelyen az állami ünnepségek keretében beszédet mondott volna, elmarad - jelentette be Szijjártó Péter hétfőn Budapesten."
Jobb félni, mint megijedni mondaná nagyapám,ügyes húzás kerülve a konfrontációt ez mindig jellemző volt a FIDESZRE,lételemükké vált.Személyi kultusz íze van a dolognak.Öngól lesz belőle, gondolom a nemzeti érzelműek nem a megbuktatott mszp-sek oldalán akarnak ünnepelni.Kirekeszteni saját táborát nagy könnyelműség, nem biztos, hogy növelni fogja rajongói számát.Vannak előnyei is a dolognak,nem sajátítják ki párt politikai érdekekre nemzeti ünnepünket.19re húztak lapot megnézem bejön e.Most legalább elfogadható indok mögé bújik és nem focit néz.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr563305357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása