A Magyar Nemzeti Gárda 2011. március 21-én hétfőn 18 órai kezdettel figyelemfelhívó demonstrációt rendez.
A rendezvény helyszíne: Budapest Teve utcai Rendőrpalota előtti füves terület. (METRÓ feljárónál)Hívjuk, mozgósítjuk a Nemzeti radikális oldalt, és mindenki egyetértőt várunk.

A demonstráció célja elégedetlenségünk kifejezése, a politikai hatalom figyelmeztetése.

Témái: cigány bűnözés, fehérgalléros – politikus bűnözés, politikai foglyok jogainak semmibe vétele, siralmas közbiztonság, kiszolgáltatottság.
Izgalmas napnak nézünk elébe hétfőn a magabiztos ígéretek nem erről szóltak.Előre mondom ez nem a Gárdáról szól.A magára maradt nemzeti oldal szórványos fellángolása vagy utolsó morzsája a tehetetlenségnek.Lehetőség ez a kormánynak a globális elvárásnak megfelelően megmutathatja az erőt mit képvisel és ki ellen.Bár nehéz lesz neki kikerülni a kettős mérce csapdáját.túl közel volt ugyanis az Erzsébet hídi liberális tüntetés. Ott igen passzív magatartást nyújtott a kormány ellen fellépő nyílt uszító lázító erőkkel szemben.Anno rendőrházi megmozduláson a demszky éra nem átallotta leállítani a Metró járatait ideglenesen korlátozni több ezer ember mozgás szabadságát.Rossz rosszat szül utána a város fele fordult a békésen demontsráló tömeg,igaz több ezer rendőr várta őket és megakadályozva a hogy egyesüljenek az Astoriabeliekkel.A realitás csendes el hallgatást ígér a médiában ismerve a kontfrontáció nélkül felnőtt kormány tagjait.Kényelmes eszközökhöz fognak nyúlni remélve nem lesz kalasnyikov sorozat a tarsolyban.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr942755399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása