Akinek mégis eszébe jutna csoportosan, békésen a bajtársaival, a barátaival ücsörögni, megpihenni, az készüljön fel, mert azonnal elhangzik ellene a sündőrségi csatakiáltás: Sün! A következmény: trappoló droidok, automata ütlegelés, közvetlen közelről, vakításig gázspray spricc, majd pedig elhurcolás, bilincsbe verve, hogy végül ne a fűben, hanem a cellában csücsülhessen az ember.

Ilyen országban élünk! Miközben mindennapossá válnak az olaszliszkai, a kiskunlacházai, a veszprémi esetek - hogy néhányat említsek az elmúlt időszak brutális gyilkosságai közül -, addig a rendőrség ülő emberek tömegoszlatását kezdi el rendszeresíteni, csak mert egy összezsugorodott, hatalmát féltő politikai klikk utasítására valami bírónő szerint azok keltenek ma félelmet állítólag Magyarországon, akik felhívják a figyelmet a közbiztonság romlására, akik megoldást sürgetnek, akik védelmet biztosítanak a rettegésben élőknek, akik szolidaritást vállalnak az elesettekkel.

Ma fontosabb a törvénytisztelő, tisztességes embereket hajkurászni, terrorizálni, letiporni, megverni, bebörtönözni, mint inkább helyreállítani az országban a szétmálló közbiztonságot. Egy kis balhéra, egy kis erőszakra, egy kis tömegoszlatásra mindig van rendőr, de hol voltak mikor Siófokon egy 200 fős bűnözői cigánybanda vonult fel, hogy félelmet keltsen a környék vállalkozóiban és lakóiban, kinyilvánítva területi igényét???

Lehet, hogy éppen a sünformációt gyakorolták azok ellen, akik szerint a cigánybűnözők siófoki vonulása csak a jéghegy csúcsa…?

Furcsa paradoxon, hogy a rend állítólagos őrei folyamatosan a rendpártiság ellen lépnek fel a lehető legbrutálisabban.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretném tudni, hogy a „magyar” rendőrség, amely az ország minden sarkából verbuválta össze viszkető kezű pribékjeit, mennyit költött arra, hogy békésen ücsörgő, becsületes emberektől „védje” meg Budapestet??? Mennyi pénzt pazaroltak a magyar adófizetők pénzéből arra, hogy a bűnözői hullám megállítása, a közbiztonság stabilizálása helyett szétverjék azokat az embereket, akik valóban szolgálnak és védenek?

És hogy kik ezek az emberek, akik ellen a regnáló hatalom és annak rendőrsége összefogott, ilyen törvénytelenül, ilyen brutálisan? Kik azok az emberek, akiket a legszívesebben eltörölnének a nemzet kopott vöröshóhérai, politikai bűnözői, miközben sok magyar számára ezek az emberek jelentik az utolsó védőőrsöt? Ők a Magyar Gárda tagjai, nem valami posztkommunista hatalmi csoportosulás eszközei, mint a jelenlegi rendőrség, hanem olyan bátor férfiak és nők, akik kiállásukkal, bátorságukkal, bajtársiasságukkal valóban a magyar nemzetet szolgálják és védik!

Ezzel szemben mit jelent ma rendőrnek lenni?

Mikor újra és újra megnézem azokat a képeket és videókat, ahol a rendőrök közvetlen közelről fújnak gázsprayt a földön ülő, egymásba kapaszkodó, egymást hősiesen védő Gárdisták szemébe, eszembe jutnak a háborús bűnösök, akik becstelen tetteiket letagadva mindig arra hivatkoztak, mindig azzal védekeztek, ha a vádlottak padjára kerültek, hogy csak parancsokat teljesítettek. Így látom ma a „magyar” rendőröket is. Lelketlen zsoldosok, akikben egy szemernyi becsület, jóérzés, szolidaritás sem volt, hogy megtagadják feljebbvalóik törvénytelen, az emberi jogokat sértő parancsaikat! Ha pedig majd a vádlottak padjára kerülnek, mert már bizonyosan közeleg ennek is az ideje, elmondják majd ártatlanul pislogva a bűnösök mindenkori védőbeszédét: „Mi csak parancsot teljesítettünk!”

Nos, aki képes egy földön ülő vagy fekvő embernek az arcába egy egész palack gázsprayt nyomni, úgy, hogy az tehetetlen vele szemben, az nem ember, az nem rendőr, hanem csak egy aljas pribék! Nem menti fel bűnei alól az sem, hogy „csak” parancsot teljesített! Ez nem mentség, hanem bizonyíték arra, hogy egy programozott droid, mely képes lehet bármilyen embertelenségre, ha utasítják rá!

Na kitől is kell akkor most félnünk? A sündroidoktól, akik lelketlenül teljesítenek erőszakos parancsokat, vagy a Magyar Gárdától, akik testvérként kapaszkodtak össze és ülve demonstráltak egymásért, fennmaradásukért illetve mindannyiunkért, hiszen a Gárda a magyar emberekből, a magyar emberekért szerveződött, nem pedig egy bukott hatalom zsoldjáért!

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr261349571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása