Részlet egy levélből

2009.08.30. 18:01


Én, a magam részéről egyetlenegy embernek is örülök, aki mellettünk van, egyetlen embert, de akár egyetlen gondolatot is meg tudok becsülni. A mostani időkben a széthúzás egyrészt megengedhetetlen, másrészt aljas, gerinctelen dolog! Én nem látom, hogy ennek jó vége legyen. De látom a sok hozzám hasonlót, aki megcsömörlött már a sok mellé beszéléstől, a sok hazugságtól. A magunkfajta, szinte reményvesztett embereknek egy ilyen mértékű széthúzás a nemzeti oldalon nagyobb pofon, mint egy Trianon.
Mert ott idegenek csaptak arcul, itt meg mi magunkat ütjük. Hát veszett kutyák vagyunk mi, hogy magunkat marcangoljuk? Mi kell nektek, kedves széthúzó vezérjelöltek? Konc? Egységet hirdettek, és már a megszerzés előtt széthúztok? A szégyen öl meg! Az ideg emészt fel! Nektek nem elég, hogy nemzetünk újraélesztésénél segédkezhettek? Nektek rögtön a jéghegy csúcsa kell? Mi kell egy ilyen testvértagadónak? A Szent Korona? Az nem tűr meg tisztátalanságot! A nevezetes október 23-a óta egyre csak folyik a harc, utcán, plakátokon, nyilatkozatokban. Egyre durvul. Egyre vészesebb a helyzet. S most meg akarjuk ismételni Mohácsot? Lekötjük egyik kezünk, és nagy bőszen, félkézzel megyünk az ellenség elé?
Nem tudom, mit gondoljak, teljesen össze vagyok zavarva.
Nem érdekel, most ki mit gondol rólam. Nem érdekelnek a barátok véleményei, nem érdekel, hogy esetleg mit gondol rólam az az ember, akit eddig istenítettem. Egyet tudok: most a testvér megtagadta testvérét. Nem azt mondom, hogy a Magyar Gárda az egyetlen, aki jogosult bármire is. Én csak azt mondom amit eddig láttam: kint vannak az utcán, kint vannak a gátakon, mindenhol, ahol szükség van rájuk. Igen, mások is kinn voltak. Ugyanúgy. Pont ugyanúgy! Semmiben sem különböznek! Akkor miért ez a megkülönböztetés? Az elhatárolódás?

Csak állok kábán, egy szörnyű kafkai agyrém közepén és semmit nem értek.
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr451348911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása