Pató Pálék országa

2016.04.24. 14:12

Nagyapám mondaná van az a pénz, igen az emberi gyengeség nagyúr. Mindenkori szellemi ellenzéki és később politikai vezetést kilóra meg lehet venni. Egyszerű a képlet: meglehet nézni ,honnan jött és hova érkezett. Életszerű tevékenység helyett,csak a zsebüket tömik. Ez így nem mehet tovább,ha igen nézők leszünk saját országunkban.Méltatlan színjátékban,ártatlan statiszták leszünk.…Ezek között a szoc-lib emberek között annyi szemét és mocsok halmozódik fel,hogy ehhez már szólni sem lehet,egyszerűen a magyar szókincs ,ami pedig a világon az egyike a legnagyobbaknak már nem tartalmaz rájuk illő kifejezést. Emberek vagyunk és rossz érzés csalódni, csalódni abban akiben bíztunk. Vezetőink zsebében annyi érték halmozódott már fel, hogy ha azokat pénzé tennénk, a mély szegénységben élők száma egyenlő lenne a nullával.Ebből látszik az önös érdek, és nagy ívben kerülik a szociális érzékenységet. Módszereik változnak. Régen a pártállami időkben elég volt politikai ellenfelük lakásait kiutalni ingóságaikkal együtt. Ma már offshore cégekkel és banki hitelekkel, lapuló számlákkal fedezik a megmosdatott pénz eredetét. Lehet fokozni hatékony növelését az elherdálásnak. Az új dolgok megvalósításánál a támogatások 60%-a ellopható, míg a felújításban csak a 20%-a lopható.Ma már kiadott törvénnyel szabályozható a kitalicskázott pénz mennyisége. Lásd kaszinó, média..Jövőkép megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk, keserű lesz magyarnak lenni. Felháborodásomat csak az csillapítja, hogy egyszer lesz elszámolás. No nem itt ezen a földön,de lesz isteni igazságszolgáltatás!!! Akkor valóban jaj lesz ezeknek a lelkiismeretlen csődtömegeknek. Remélem országunk nem néplerakat lesz, nemzetközi kozmopolita réteg vezetése alatt. Egy
vezér kéne, aki - a szép szavakon túl - kitaposná belőletek a 'Pató Pál'-ságot. Lesz ilyen vezér? Nem tudni. De ha nem lesz, nekünk annyi! Ez tuti! Nagyon meg érdemelnénk!

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr408659116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása