Simicska-whiskyt és csokit reklámoz
Vonáné szembenézett az elkerülhetetlen bukással, máris munkát keresett magának. Jövő héttől már nem"elnökasszonyként" páváskodik, kénytelen-kelletlen felgyűrte a blúza ujját, dolgozni fog.

Hétfőtől új korszak kezdődik a Vona-család életében, a pártelnök előre megígérte, hogy lemond, ráadásul "pártellenes" magatartása miatt jó eséllyel a Jobbikból is kizárják.

"Simicska Lajos nem engedte el Vonáék kezét, a jövő hétre máris szerzett fizetős melót a politikában felsült családnak. A pártelnök felesége kénytelen-kelletlen tudomásul vette a nagy buktát és hogy sosem lesz belőle First Lady... Inkább hálálkodva megköszönte a milliárdos által felkínált lehetőséget."

Elszegődött "vándormarketingesnek". (Amúgy a férje is az volt még néhány évvel ezelőtt). Simicskáék megmondják, mit kell reklámoznia, ő pedig ugrik és teszi a dolgát.d9d00293b163d41c429a29a3ac2296fd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr8713816994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása