Még mindig...

2011.05.28. 11:23

Alföldi Róbert gazembersége és az orális szex pártállása
„Önnek pedig kívánok ilyen orális szexet, innentől kezdve egész életében!”



Tegnap beszélgetem Antall kormány külügyminiszterével ,kikértem véleményét Alföldi jelenségről. Megerősítette véleményemet sajnálatosnak tartotta hogy meg teheti keresztényértékek ellenére fricskáza országunkat Talán még egy fejlődő országban se tehetné meg ezt Ebből látszik ha volna még valakinek illúziója jelenlegi kormányunkkal kapcsolatban gyorsan gondolja át.
Nem hagyott a kis ördög megmozdult bennem.rögtönzött közvélemény kutatást rendeztem.A.R. ról Egy volt kormány tagja,egy mostani ellenzék meghatározó képviselője,és egy kormánytag részvételével.Érdekes mind elítéli L.I.nem annyira elvileg a ...mi kutyánk kölyke alapon védte,De az úgy nevezett Nemzeti oldal képviselői dr J.G. és Gy. A.EU parlamenti képviselő határozottan elítélte.ártatlan kérdés akkor hogy maradhat meg a helyén,talán az a bizonyos pillanatnyi politikai érdekek valószínű ki is játsszák a kártyát a jobbik ellenében,sajnálom a döntés hozót le kellett volna venni a pólót előtte.aminek a felirata értem én csak szarok rá.Szükséges rossz mondaná nagyapám de elkerülhető lenne egyszerű ép ésszel fel nem fogható .talán annak akinek haszna származik belőle de ki az...

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr992938396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása