..

Csak egy apró megjegyzés: nem veszek egy kalap alá senkit. De azért maradjunk annyiban, hogy a megélhetési gyerekszülés, a fej.tetű, az ót.var, a gyerek iskolába nem járatása, az idős, elesett, védtelen emberek csapatban megtámadása és kira...blása éppenséggel nem magyar szokás...Tedd a szívedre a kezed: ha meghallod, hogy egy gázolót meglincselnek, te mire gondolsz?! De őszintén!!!Miért töri össze kezét-lábát minden megélhetési kisebbségvédő, hogy az un. mély szegénységben élő romákat támogassa, segélyezze? Miért nem érdemli meg ugyanazt a törődést, segélyezést az ugyanolyan, vagy sokszor még szegényebb magyar??Én az elmúlt húsz év alatt rajtunk uralkodó politikai elitet(?) teszem felelőssé,hagyták hogy idáig fajuljon a helyzet.Az idióta segélyezés módszerükkel parazitának tűnőnéppé tették a cigányokat!Ez egyszerűbb mintha normális alternatívákat csináltak volna.Most itt van ez a réteg amelyik a társadalom perifériájára szorult,bűnöző életmódot folytat valamit kezdeni kéne velük.Mire várnak a tisztelt politikusurak?Hogy elszabaduljanak az indulatok? Szerintem nagyon annak határán vagyunk!!Éppen hogy a szélső-ballib undormány, gusztustalan írások szítják az ellentétet cigány-nem cigány között. Ha cigány az elkövető, akkor az csak szórakozott, csíny volt. Kedves Népszabadság! Ha 4 fiatalkorú magyar gyerek szórakozásból megölne egy cigány asszonyt, akkor a magyart védenetek? A kérdés költői, nyilván nem. Akkor azok az elkövetők nyilván nácik. Bátorítják a kisebbséget, hogy nyugodtan gyilkoljatok, raboljatok, lopjatok, semmi bántódásotok nem eshet, ugyanakkor adja a lovat a szélsőjobb alá. Tehát az egész etnikai konfliktust a ballib generálja, valamiért ez jó nekik. Hogy miért, ezt pontosan csak ők tudhatják, bar azért vannak sejtéseink. "a cigány gyerekeket pedig el kell szakítani a családtól, és bentlakásos iskolába kell küldeni őket."A módszer nem új keletű.A zala megyei Csapi cigány kollégiumát 74-ben alapították és láss csodát,suttyomban még a libsi kultúrpolitikát is túlélte. Maga GYF is átadott egy 600 milliós bővítést az intézményben.
Ovis kortól 18 éves korig, 24 órás felügyelet alatt vannak ott a gyerekek, és csak hétvégeken szállítják haza őket.
Talán mégsem olyan rossz a szegregáció, mint ahogy azt kommunikálták.Szerintem a Gyurcsány féle kormány volt az, aki abszolút semmit nem volt hajlandó tenni ezért. Hagyta a cigányokat a sárban fetrengeni, odalökött némi koncot és sajnálta őket, egyben "beintegrálta" a hepatitises cigány gyereket a normális gyerekek közé úgy, hogy amúgy magasról tett rá, hogy járnak-e iskolába. Pedig épp ők voltak az igazi kirekesztő párt, nem a Jobbik vagy a Fidesz, hiszen e két párt az első Magyarországon hosszú idő óta, aki felvállalja, hogy megoldja a problémát. Most van egy kormány, amelyik végre rákényszeríti őket a munkára azáltal, hogy egyrészt a dolgozó szülőket támogatja a családi adókedvezménnyel. Rákényszeríti a cigányokat, hogy iskolába járassák a gyerekeket, mégpedig úgy, hogy a családi pótlékot megvonja 50 óra feletti hiányzás esetén. (Egyébként megvan a véleményem arról is, hogy a XXI. században még mindig ilyenekkel kell foglalkozni, hogy egyes emberek nem hajlandók iskolába járatni a gyerekeiket...)
Szerencsére e kormány mellett is áll egy parlamenti párt a jobbik személyében, aki nyomást gyakorol a kormányra a probléma mielőbbi megoldására. Nem hinném, hogy rasszista és gyűlöletkeltő lenne, inkább csak a problémára mer rámutatni fél évszázada végre először. Ezt én inkább nevezném vakmerőségnek, mint rasszizmusnak. Sajnos ebben az el.korcsosult liberális világban ma összekeverik az emberek a fogalmakat. A bátor náci vagy rasszista, a cigány kirekesztett és elnyomott. Valójában pont nem így van, de szerintem ezt te is érzed.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr182658824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása