A kulcs a közös fellépés!

2010.02.02. 14:30

A kulcs a közös fellépés!

Egyre többen érzik hazánkban reményt vesztve,a kormány által rájuk kirótt megszorításokat.Életünk egyre nehezebb és kilátástalan.A kormány olyan politikát folytat melyet valamely a másiktól minden további bizonyítás nélkül egyszerűen átvesz.
Arra kell következtetnem hogy a magyar nép széles rétegében élhet a rabszolgaság szükségszerűségéről való meggyőződés.A kulcs a közös fellépés.A foglalkoztatónak nem érdeke,hogy saját hasznát csökkentve emelje az életszínvonalat,ezt ki kell kényszeríteni.Hiába várunk a politikusuktól egy kicsit több alamizsnát, a megoldás a nép kezében van:öntudatra ébredés, vagy örök szolgaság.Nincs más választása,dönteni kell.20 évet már elodáztunk többet nem várhatunk tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr101722692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása