Legendák nyomában

2009.09.03. 22:13

 
IN MEMORIÁN H.J. főpilóta és Dr. SZ.I. főorvos emlékére

Repülőnap Dunakeszi pár éve történt, nem felejthetem el belém vésődött örökre.
Szula barátom invitálására erőt vettem magamon részt vettem nyilvános rendezvényen legyőzve tömeg fóbiámat.Akkor ismertelek meg János személyesen, hallásból már betéve tudtam a rólad terjengő történeteket,de a látvány meggyőzött élőben hiteles produkciód magáért beszélt.Nem hittem a szememnek úgy letetted a helikoptert fél talpra pár centiméter nagyságú területre, hogy közben lebegtél ég és föld között.Nos ezért voltál a szakma csúcsa, technikai tudásodnál csak emberséged volt nagyobb.Emlékszem milyen alázattal mutattad az újonnan kapott helikoptert megemlítve szűkös napi gondjaitok ellenére, kűzdötök a fenmaradásért ellátásért,szinte ingyen vállalva e mentési munkát.De mégis folytattátok az emberért nem ismerve az elismerést csak azértis becsületből.Most is elindultál egy 2-éves megégett gyermekért,megpróbáltad de a technika ördöge közbe szólt.Nem rajtad múlt, amit lehetett mindent megtettél, feláldozva életedet köszönjük.Utolérted Istvánt ott fent hisz ő is mindig vállalta a lehetetlent katasztrófák közepette.Kérem fogd meg a kezét bajtársiasan
folytassátok mit eddig csináltatok,a magyarok Istene legyen veletek.


"Akik az életben előttetek jártak, azok a halálban is előttetek tartanak. Amikor majd néktek is csöngetnek, és átléptek azon a bizonyos kapun, reméljük így szólítanak: - Hé, te lélek! Én megismerlek. Te magyar ember vagy . Vártunk már nagyon, csináltunk néked is otthont és hazát."

Maradhattak volna még, de odaát már van hol lenniük. .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr311358866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása