Varázsló és A Nép

2009.08.30. 21:30

Halk dobpergés a függöny felgördül, fejgép ráközelít.Igen, ő a varázsló. Produkciója lényege, hogy elhitesse: nem a kenyér a kicsi, hanem a szánk nagy. Tények és ellenérvek. Kinek higgyek? Az érzékszerveket be lehet csapni, de az ember eszét nem. Dübörög a gazdaság, elnémítja a kétkedőket, teljesítmény már afrikai országokéval vetekszik. Éllovasból sereghajtók lettünk, ez teljesítményünk eredménye. Nincs válság, ez csak az ellenzék pánik kampánya. Csak biztonsági okokból fordulnak az IMF-hez, hátha ...
Csak azért kell ez a huszonöt milliárd $, hogy hozzá nyúlhassunk ha baj van.
Államcsőd? Dehogy, megvédtük az ellenségtől a forintot. IMF csodafegyver, megmentő ideig-óráig, magyarul csőd szélén állunk. Ezért évszázadokra mindenkit eladósítunk, vagy feláldozzuk hazánkat gyakorlatilag már megvettek minket, most már csak az a kérdés, hogy az új tulajdonosnak tetszik e majd az államformánk. Madzagon rángatott strómanok ripacskodnak érdekünkben gondolván nekik jobb lesz, de tévednek. Az ilyeneket sehol se becsülik, percemberek, gerinc nélkül. A pénzt hajszolva rohannak a vesztükbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr881349397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása