Ősz óta 18000 ember vált munkanélkülivé. Dübörög a gazdaság hárommal megszorozva 54000 ember biztonsága vált semmivé máról holnapra. Megígértük, megcsináltuk! De nem készítették fel a fenséges népet, hogy mire számíthat. Hat év mérlege fontossági sorrendben:
Elsőből az utolsó, vitathatatlan érdem amit elértek vezetőink. Negatív mérlegünket gigantikussá fokozták. Eladósodásunk mára visszafordíthatatlanná vált. Közben nevezzük szervezett leépítésnek: hatékonyan tönkretették az országot. Oktatás, gazdaság, egészségügy, közbiztonság, hadsereg. Maradjunk az utóbbinál, kb. 15000 a hivatalos állomány országunk védelmére szánt erő. Csendes megjegyzés Inkal-Security 45000 bejegyzett taggal rendelkezik. Ki véd meg minket? Meg sem lepődök már, amikor a kinevezett vezető idegen segítséget kér saját biztonsága érdekében a nép ellenében. Ő nem tudja megítélni ennek erkölcsi helyességét.A mi pénzünkön, mi ellenünk, nem fokozom tovább. Külföldi mintára kivonul az állam mindenből. Old meg magad mozgalmat indított. Munkálkodik az ördög mondaná nagyapám... van benne valami, határozott cselekvést csak akkor látok, ha meg kell félemlíteni a népet. Innen üzenem, a jó ügy utat talál és eléri célját. Végére egy találós kérdés: Melyik a veszélyesebb, kaszával, baltával, baseball ütővel felfegyverzett tömeg, vagy néhány fegyvertelen gárdista. Természetesen az utóbbiakat kezdik mindig igazoltatni. Következmények nélküli országban minden megtörténhet.
A főváros vezetése engedte nyáron több ezer beteg ember fajtalan tombolását, ami kétszáz tonna szemetet eredményezett. Közpénzből sikerült megtisztítani a várost. A hétvégén Kossuth tértől a Körútig, forgalom mentes mellékutcákon félpályás vonulást nem engedélyeztek.
Érdekes, a homoszexuálisoknak a városon át teljes útlezárást + kordonozást biztosítottak közpénzből. Ezt nevezik kettős mércének.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr181349468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása