Ki jár jól?

2009.08.30. 21:00

Régi recept:kavarj össze mindent, hasonlót a természetessel, értéket a semmivel. Gyúrd össze masszává, öntsd le sárral és tálald a médiában. Ember legyen a talpán, aki kiválasztja az elfedett valóságot. Tudnám mi az az önös érdek, ami előtérbe teszi, a napi politikába emeli az álproblémát. Emlékszem, a Vörösmarty téren elhíresült kendermagos tüntetésnek a résztvevők számából ítélve, szaga volt. Megjelent 30 résztvevő, 200 biztosító rendőr, 1500 tiltakozó, átlátszó provokálás volt az eredeti cél.Másnap, az akkori nagy B.M. nagyasszonya kioktatott, hogy nem vagyok toleráns. Hát nem akartam, hogy az iskola előtt álljon a díler és büntetlenül kioszthasson tíz darab, bármi az élet rombolására alkalmas ezközt. Érdekes az egyik törpepárt teljes mellszélességgel támogatta, ugyanis beleillett a lélekronboló elképzelésükbe. Mentségükre írva a kisebbségben lévő kormánypárttal együttműködve óva intenek bizonyos K.-betűvel kezdődő zenei formációtól. (Óvja áldás és szeretet működésüket). Komolyra fordítva a szót, a problémák nem itt kezdődnek.
Pl.: Elnéptelenedő vidék, kihaló nemzet, városállammá zsugorodó hazánk. Ez a jövő víziója. Racionálisan a kiadás nevű oldalon megtakarítás érhető el, de milyen áron? Egyetlen pozitívuma van a számításnak, mindig a rossz jár jól, de meddig?

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr411349311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása