Hej, te bunkócska!

2009.08.30. 21:44

Előre a lenini úton, vegyük elő a jó öreg bunkócskát, ami mindig kéznél van és üssük az ellenséget. A kor szellemének megfelelően a nem rendszeresített viperát sem árt használni, hatékonyságát már többször bizonyította, dúsítjuk baseball ütővel, és kész a turmix.
Saját házában Vecsésen orvul betörtek és súlyos sérüléseket okozva véresre verték a G. alapító tagját, a család szeme láttára őket sem kímélve. Komoly figyelmeztetés, talán több mint jelzés értékű a másképp gondolkodóknak. A szándék egyértelmű. Több felfegyverzett ember galád módon elvégezte a rábízott munkát. Érdekes mindig a nemzeti oldal a szenvedő áldozat. Válasz az ügyész vádjaira: hát ezért kell az önvédelmi erő, hogy ilyen ne történhessen meg széles e hazánkban, a rendőrség ne verjen inkább védjen minket.
Lemezt váltott a politikai gépezet, etnikai feszültségeket gerjeszt figyelem elterelés céljából.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr891349451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása