Elmondom hát mindenkinek

2009.08.30. 21:59

Vajon mit üzen a világnak,a hitelezőknek az a pénzügyér aki a legnagyobb válság közepén luxus Audit vetet magának? dzsentri vircsaft.Zaciba vágni az öltönyt, elmulatni az árát, aztán majd lesz valahogy. Gázolt rajtunk tatár, török,vitték a zsírt az oroszok és most megint a nyakunkon vannak azok, akik miatt az egész rendszerváltó hókuszpókuszra szükség volt.Visszarendeződésnek hívják ezt,történészül:restauráció,közérthetően elvtárs pozícióban van újra.Már demokratikus alapokon toljuk alájuk az Audikat,meg a milliárdokat.Az eocénos ex ipari minisztert az állam egyenesen szponzorálja, hogy szivarzsebből vásárolhasson erőműveket,s ha nem figyelünk oda, ingyen kapjon drágán eladható széndioxid kibocsátási kvótát,no és nem mellesleg:hogy szatelit-pártot gründolhasson a főnökének.A hálózati emberek sameszai fedőcégeket alapítanak,alvállalkozókkal felépíttetik az autópályákat,a Megyeri hidat,aztán fizetés nélkül felszívódnak.Így másképp nem is volna teljesíthető az elképesztő visszaosztás!
Le a kiadásokkal,Tényleg, mennyivel egyszerűbb a gyerekektől elvenni a családi-pótlékot,
mint lemondani az Audi-kulcsokról! Az Audit törvényben írják elő,az aprónépnek meg amúgy sincs szavazati joga,őket nem kell még 13. havi alamizsnával se szédíteni.Lassan mondták,hogy nem lesz gázáremelés,csak azt felejtették hozzá tenni,hogy azért nem lesz,mert gáz sem lesz.Persze előtte módszeresen át kell állítani földgázra az egész országot.Sarc hátán sarc.Odaadni az ivóvizünket idegeneknek, és garantálnia nyereséget.Eltolták a háztól a pénzt,és mikor már nem volt mit eladni elzálogosították a jövőt.Vegyük észre: a mi öltönyünk van a zálogban.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr501349492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása