A show folytatódik tovább?

2009.08.30. 22:12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lassan mondom, hogy mindenki megértse, országunkat eladni, nemzetünket elárulni, nagyobb bűnt már nem lehet elkövetni hazánk ellen. Vért, verítéket, könnyeket, igen ezt kínálják CHURCILL híres mondatát, csak ő fasiszta hordával vívott csatában ígérte népének. Mi nem háborúztunk, országunk mégis szét van verve, gazdaságunk nulla. Kölcsön pénzből élünk, ki vagyunk szolgáltatva idegen hatalomnak. Ki juttatott minket ilyen helyzetbe, kik a felelősök ezért?
Kérdem. Nem számít már semmi, se Isten, se ember, csak a zsebem legyen teli. Vigasztaló jövőkép. Érdekes mi mindig az ellenkezőjét csináljuk, mint a világ. Gazdasági válságban más népek pumpálják a pénzt, termelői kapacitásukat növelik, mi kivonjuk, leépítünk, megsemmisítünk. Így nem lehet előre menni. Nemzeti felelősség pl.: a románok azonnal megadták a moldvánoknak a lehetőséget, hogy azonosuljanak az anyaországgal. Mi eltaszítottuk hozzátartozóinkat hazánktól. Mások védik érdekeiket, mi lemondunk róluk. Nem a méret számít, már ott tartunk kisebb népek büntetve aláznak minket. Idézem a nagyvezért: "el lehet menni!",de hová ? Hát ezért van oly kevés magyar. Bizony. Ez van ma az anyaországban. Verik a beste, véresszájú hóhérfiak a magát még magyarnak valló magyart édes hazájában, egyik legszentebb nemzeti ünnepén. Itt kéne megteremteni megélhetésünket. Valamint jövőbe vetett hitünket erőben, békében együtt mindenkivel, kivéve a bűnösökkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr451349521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása