Tegnap margójára

2018.04.22. 23:47

 

Mondhatnám némi rutinnal magam mögött, kezd letisztulni minden sallang és ahogy nagyapám mondaná kezdek átlátni a szitán.Van valami gyermeteg álmodozó,szabadságvágy némi életszerűtlenséggel körítve. Zavaros fájdalmas látni egy nemzetellenes követelmény nélküli igénytelen és olcsó konzumidiótákat, akiket könnyű idomítani és befolyásolni.Hazánk léte szerintem nem az esti "jogkövető" after party hangulatától függ.Annál súlyosabb és komolyabb következményei lesznek jó és rossz döntéseinknek.
Nem veszi észre ez a megvezetett tömeg, hogy eszközök a pénz és hatalom vágyók kezében.Amikor rájönnek, már lehet hogy késő lesz, és azt az ország szenvedi meg, köztük ők is, mert ami ma "jó bulinak" látszik, az a véres valósággá válhat, a szó szoros értelmében.Volt egy kislány, talán 15 éves, aki sörös dobozzal a kezében üvöltötte: Orbán takarodj. A" miért takarodjon" - kérdésre azt üvöltötte: mert eladta az országot. A következő kérdést nem értette tisztán - jólneveltsége kibújt belőle és visszakérdezte: - mit tetszik kérdezni? Tehát ez egy őszinte és tiszta lelkű gyerek volt. A másik kérdezett - kb.15-6 éves fiú, - talpig piros pólóban, a pólón elöl Lenin, a hátán sarló-kalapács felrajzolva, kezében vörös zászlóval, a riporteri kérdésre, hogy miért hord magán tiltott önkényuralmi jegyeket, vesse le azonnal különben rendőrt hínak, a gyerek nézett, fogalma nem volt, hogy micsodák lehetnek azok a "tiltott önkényuralmi jegyek",( közben egy felnőtt azt ordította, hogy le ne vegye)

A tegnapi legszürreálisabb jelenete még is az a emberke, aki meggyőződéssel egyszerre vitte: a homo, árpád-sávos, uniós és székely zászlót,és a cigány zászlót is vitte, (kék-zöld sávos piros kerékkel). Nagyon romantikus csak kár, hogy semmi köze nincs a valósághoz. Ennek a tüntetésnek minden eleme hazugság.

Félteni kell azt a jólétet és biztonságot, amit majd nektek és a családotoknak szánnak ezek a tehetségtelen kalandorok, akik csak a felfordulást és a rombolást akarják a demokrácia hazugság nevében! Van, aki hisz ezekben a hazugságokban és az anarchiában amit Gyurcsányék maguk is hirdetnek én nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr2213856150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása