Okos nagyon okos,ott az asztal túloldalán aki játszik és gondolkodik. Gerjeszt és elrejt bölcs és félelmetes.Marionettként mozgatja a világot és közben mosolyogva gyilkol.Láthatatlan köpönyegével fedi el a valóságot, illúzió és szabadság mázában. Könyörtelen gátlástalanság az érdekek céljában.Rohanó világ és múló feledés eszközében, kibontakozó megtervezett világhatalmi törekvések. A lényeget megkerülve élet és emberiség ellen elkövetett bűn és a természet megbontása. Bátor nagyon bátor kiereszteni a szellemet a palackból,irányítatlanul szem ellenzőségre vall. Büntetlenül ennyi gonoszságot nem lehet elkövetni, következmények nélkül.A világ összlakosságát nem lehet pár százaléknyi hatalmi szférának alá vetni. Van náluk is hatalmasabb aki megalkotta e földet.
A "gender mainstreaming" elmélet a föld ellen irányul, és sajnos sok megvalósult már belőle.Félelmetes és láthatatlan szálak szoros összefonódása, médiával és hatalmi eszközökkel, de a pénz nem minden. .Apokalipszis közeledik , érzi ezt mind a két oldal, van kapkodás látom. El jön jóra és gonoszra.....

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr407584302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása