Mennyi az élet

2015.02.10. 11:02

Talán nincs örömtelibb és egyben izgalmasabb érzés, mint amikor egy élet keletkezik. Gondoltam én, a világ másként reagálja le.Mindenféle ördögi eszközökkel pusztítja környezetét. Válogatott módszerekkel golyós,kazettás foszforbombák és taposó aknák, megannyi gyilkoló fegyverfajta áll kíméletlenül a rossz szolgálatában. A csúcsragadozó a tápláléklánc tetején, érdekes mindig a gyengébbet támadja,gondosan kiszámított gazdasági számításként, előnyöket kiharcolva jogtalanul önmagának. Milliók éheznek Afrikában,csak ha a "civilizált nyugaton" kidobott és megsemmisített élelmiszer eljutna, nem volna így. Ázsiában gyermekeket dolgoztatnak reggeltől estig, kizsákmányolva életüket. Palesztinában az öldöklő harcok gyermek áldozatainak száma 5-8százezerre van becsülve. Nem jó ez így, mondaná nagyapám.Nem hinném, hogy erre van teremtve gyönyörű földünk.Gyarló módon kizsákmányoljuk erőtartalékainkat, felélve természeti kincseink javát, nem gondolva az utókorra. Részemről az élet fontosabb, minden holmi előnynél és érdeknél. Nagyon furcsa a föld és ember viszonya ,meddig lehet ezt folytatni büntetlenül? Felborítjuk természeti egyensúlyunkat, meddig nincs tovább. Gazdagra szegényre eljön a végítélet, dicstelen vége lesz életünknek. Rövidlátásunknak következményei lesznek, és jóra, gonoszra remélem nem egyformán sújt a végítélet.

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosh.blog.hu/api/trackback/id/tr427157753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismoszat (törölt) 2015.02.10. 16:01:12

Nagyon sokan gondoljuk meg igy, hogy az elet keletkezesenel nincsen csodalatosabb. :) Szerintem nagyon jo dolog ami most tortenik, hiszen egyre tobb ember jon ra, hogy maskepp kene mint eddig. Bennem nyugalom van, mert a vege mindig jo kell, hogy legyen.
süti beállítások módosítása